Extra cursus Patchwork & Quilten

Extra cursus "Patchwork & Quilten" voor beginners start op
vrijdagmorgen 6 oktober 2017 bij de LTC Leiden.
Meer informatie vind u bij de cursusbeschrijving.

Open dagen

Eind augustus, begin september ben ik aanwezig bij open avonden van verschillende volksuniversiteiten. Bij de LTC en Marco's modestoffen zijn er speciale inloopdagen om informatie te krijgen over de verschillende cursussen ( zie ook bij quiltcursussen).
LTC: vrijdag 1 september van 10.00-14.00 uur,
Wassenaar: zaterdag 2 september van 10.00-14.00 uur,
Volksuniversiteit K&O Oegstgeest: zaterdag 26 augustus van 11.00-13.00 uur.
Volksuniversiteit Lisse: woensdag 30 en donderdag 31 augustus van 19.00-20.30 uur.

Foto's op Facebook

Op mijn website kan ik helaas niet veel foto’s plaatsen, kijk daarvoor op mijn facebookpagina’s. Vooral op mijn facebookpagina ViltQuilt zal ik regelmatig nieuwe berichten en foto’s plaatsen. Volg me of like me, dan blijf je op de hoogte!

www.facebook.com/pages/ViltQuilt/224059061086706

www.facebook.com/sophia.vantongeren.5

Quiltlessen bij Marco's Modestoffen

Deze winter ben ik gestart met quiltlessen bij Marco's Modestoffen in Wassenaar. Zij beschikken over een mooie workshopruimte die ik ga gebruiken voor verschillende nieuwe cursussen. Fijn is dat ik daar ook op zaterdag terecht kan.
Voor het najaar heb ik alweer nieuwe plannen gemaakt. Zo zijn er onder andere opnieuw workshops Sashiko en een workshop English Paper Piecing. Ook is er aandacht voor het Handquilten. Zie cursussen.

Vanaf woensdag 20 september start een nieuwe Samplercursus

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Vilt & Quilt activiteiten, het cursusprogramma, tentoonstellingen etc.? Meld u dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.