Open dagen

Bij Marco's Modestoffen is er een speciale inloopochtend om informatie te krijgen over de verschillende cursussen en workshops ( zie ook bij quiltcursussen).
Wassenaar: zaterdag 25 augustus van 10.00-13.00 uur,
Bij de Volksuniversiteit Lisse zijn er 2 open avonden: woensdag 29 en donderdag 30 augustus van 19.00-20.30 uur. Ik ben dan aanwezig om informatie te geven over de lessen in Lisse, maar je kunt ook altijd langskomen wanneer je meer wilt weten over mijn cursussen op andere locaties.

Cursusprogramma 2018-2019

Het nieuwe cursusprogramma voor 2018-2019 is gereed en staat op de website.

Textielmarkt Warmond, 17 juni 2018

Dit jaar op zondag 17 juni, van 11.00-16.00 uur rondom het pleintje bij de Pomp.
Het belooft een fantastische textielmarkt te worden. Er zijn dit jaar 60 kramen met een breed aanbod aan textiele materialen en producten.

Materialen om zelf te vilten, breien, quilten en borduren. Van bijzondere vezels, wol en garens, (quilt)stoffen, hand geverfde stoffen, Afrikaanse stoffen en interieurtextiel tot schapenvachten en mixed media materialen.

Daarnaast ook handgemaakte kleding, shawls, hoeden, tassen, quilts, viltwerk, sieraden, speelgoed, borduurwerk, textielcollages en textieldesign.

Er zijn demonstraties van onder meer spinnen, weven, vilten, quilten, zijdeschilderen, en heel bijzonder: ecoprints en indigoverven.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Vilt & Quilt activiteiten, het cursusprogramma, tentoonstellingen etc.? Meld u dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.